Anasayfa / YAZILAR / YABANCI ÇALIŞMA İZNİ / TC Vatandaşı İle Evli Yabancıların Çalışma İzni
TC vatandaşı ile evli yabancıların çalışma izni.

TC Vatandaşı İle Evli Yabancıların Çalışma İzni

TC VATANDAŞI İLE EVLİ YABANCILARIN ÇALIŞMA İZNİ

TC vatandaşı ile evli yabancıların çalışma izni.

Türkiye’de yabancı çalışma izni almak isteyen yabancılar için bir takım kriterler istenmektedir. TC Vatandaşı ile 3 yıllık evli olan veya ortak çocuğu olan yabancı uyruklular istenilen bazı kriterlerden muaftır.

Çalışma izni talep eden işyerinde en az 5 T.C.  vatandaşının istihdamı zorunludur.
– İşyerinin ödenmiş sermayesinin en az 100.000 TL. olması veya,
– Bürüt satışlarının en az 800.000,00 TL. olması yada,
– Son yıl ihracat tutarının en az 250.000 ABD Doları olması gerekmektedir.

TC vatandaşı ile evli yabancıların çalışma izni alabilmesi için yukarıda sıralamış olduğumuz kriterlerden muaftır. TC vatandaşı ile evli yabancıların yabancı çalışma izni için istenilen diğer kriterleri sağlamış olması gerekmektedir.

YABANCILAR İÇİN YABANCI ÇALIŞMA İZNİ

 

Yabancı çalışma izni almak için.

Hakkında Ankara Danışmanlık

x

ANKARA DANIŞMANLIK

İllegal Yabancıyı Sığınmacı Hayaliyle Kandırıyorlar

İLLEGAL YABANCI SIĞINMACI HAYALİYLE KANDIRIYORLAR DİKKAT !!! Habertürk internet sitesinden alınan bilgiye ...

Yabancı Çalışma İzni Alan Firmalar

ÇALIŞMA İZNİ ALAN FİRMALAR Yabancı çalışma izni alan firmaların başında gelen Ankara ...

Yabancılara Çalışma İzni Başvurusu Nasıl Yapılır

ÇALIŞMA İZİN BAŞVURUSU Türkiye’de çalışmak isteyen yabancılar çalışmaya başlamadan önce yabancı çalışma ...

Mevsimlik İşçi Yabancı Çalışma İzni Muafiyeti

MEVSİMLİK  İŞÇİ YABANCI ÇALIŞMA İZNİ MUAFİYETİ Mevsimlik tarım işçilerinin Türkiye’de çalışabilmesi için ...