Anasayfa / YAZILAR / YABANCI ÇALIŞMA İZNİ / TC Vatandaşı İle Evli Yabancıların Çalışma İzni
TC vatandaşı ile evli yabancıların çalışma izni.

TC Vatandaşı İle Evli Yabancıların Çalışma İzni

TC VATANDAŞI İLE EVLİ YABANCILARIN ÇALIŞMA İZNİ

TC vatandaşı ile evli yabancıların çalışma izni.

Türkiye’de yabancı çalışma izni almak isteyen yabancılar için bir takım kriterler istenmektedir. TC Vatandaşı ile 3 yıllık evli olan veya ortak çocuğu olan yabancı uyruklular istenilen bazı kriterlerden muaftır.

Çalışma izni talep eden işyerinde en az 5 T.C.  vatandaşının istihdamı zorunludur.
– İşyerinin ödenmiş sermayesinin en az 100.000 TL. olması veya,
– Bürüt satışlarının en az 800.000,00 TL. olması yada,
– Son yıl ihracat tutarının en az 250.000 ABD Doları olması gerekmektedir.

TC vatandaşı ile evli yabancıların çalışma izni alabilmesi için yukarıda sıralamış olduğumuz kriterlerden muaftır. TC vatandaşı ile evli yabancıların yabancı çalışma izni için istenilen diğer kriterleri sağlamış olması gerekmektedir.

YABANCILAR İÇİN YABANCI ÇALIŞMA İZNİ

 

Yabancı çalışma izni almak için.

Hakkında Ankara Danışmanlık

Ankara Danışmanlık kuruluş 1986.
x

ANKARA DANIŞMANLIK

Yabancı Çalıştırmak İsteyenlerin Yapması Gerekenler

YABANCI ÇALIŞTIRMAK İSTEYENLERİN YAPMASI GEREKENLER Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen ...

Yurt İçinden Yapılacak Çalışma İzni Başvuruları 2018

YURT İÇİNDEN YAPILACAK ÇALIŞMA İZNİ BAŞVURULARI 2018 Yurt İçinden Yabancı Çalışma İzni ...

Kopyalama Yasaktır..Ankara Danışmanlık.