Süresiz Yabancı Çalışma İzni Nasıl Alınır

Süresiz Yabancı Çalışma İzni Nasıl Alınır – Türkiye’de en az sekiz yıl kanuni ve kesintisiz oturma izni olması, – Toplam 6 yıllık yasal çalışan olması, – Türkiye’nin imzaladığı ikili ya da çok taraflı sözleşmelerde aksi görülmemesi, Türkiye’nin imzaladığı ikili ya da çok taraflı sözleşmelerde aksi öngörülmedikçe süreli yabancı çalışma izni; – İş piyasasındaki durum, – … Devamını oku…Süresiz Yabancı Çalışma İzni Nasıl Alınır

Ankara Danışmanlık